Uusi Fonecta.fi mobiilipalvelu on avattu!

Olemme nyt avanneet täysin uudistetun Fonecta.fi mobiilipalvelun osoitteessa m.fonecta.fi. Tässä samassa yhteydessä olemme sulkeneet vanhan palvelun sekä myös m.eniro.fi palvelun, joka yhdistyy tässä kohtaa nyt siis Fonecta.fihin mobiilisivun osalta.

Mobiilipalvelusta löytyy kattava ja täysin uudistettu yrityshaku, jonka avulla voi hakea yrityksiä oman sijainnin läheltä.

m.fonecta.fihin on nyt myös lisätty loistava henkilöhaku, josta löytyy suomalaisten yhteystiedot helposti ja nopeasti. Palvelu toimii samoilla Fonecta-tunnuksilla, joilla Eniro.fi palvelussakin voi hakea yksityisten henkilöiden yhteystietoja. Käyttäjältä tämä uudistus ei siis edellytä mitään toimenpiteitä, mikäli tunnukset jo löytyvät. Mikäli tunnuksia ei ole, ne voi tilata lähettämällä tekstiviestin SALASANA numeroon 16400 (0,25€ / viesti). Tällä tunnuksella yhteystietojen hakeminen on maksutonta!

Uudesta palvelusta löytyy myös ensimmäinen versio uusista mobiilikartoistamme. Tulemme lisäämään toiminnallisuuksia ja ominaisuuksia, kuten karttojen liikuttamisen sormella (ainakin iPhone ja Android -laitteilla) sekä tarkemman reittihaun.

Käykäähän siis tutustumassa uuteen palveluun osoitteessa m.fonecta.fi ja antakaa palautetta!

-Toni

Tervetuloa Fonecta.fi blogiin!

Tässä blogissa on tarkoitus kertoa uudesta Fonecta.fi palvelusta ja palvelukehityksen kuulumisista. Fonecta.fi palvelu tulee uudistumaan merkittävästi vielä vuoden 2012 aikana ja täältä voit lukea uusimmista kuulumisista palvelun suhteen.

Otan vastaan mielelläni myös kaikki Teiltä tulevat palautteet ja palaute on erittäin tärkeä osa meidän palvelukehityksen työtä, joten olkaahan ahkeria palautteiden antamisessa, niin positiivisen kuin negatiivisenkin palautteen.

-Toni